_8455919942 kesa 2010

PONIMAAN KESÄLEIRIT

Leirejä kymmenien vuosien kokemuksella, peltoratsastusta, ammattitaitoinen henkilökunta, paljon erilaisia eläimiä.. tervetuloa viettämään ikimuitoinen kesä kanssamme!

Leirille ilmoittaudutaan: leirit@ponimaa.fi

Kaikilla leireillä on mm.

HUOM! OSA EI KOSKE MINILEIRIÄ, lisätiedot sähköpostitse

*Avustajia on jokaisella leirillä riittävästi

* Ratsastusta 2h/pvä (HUOM! Leirin ensimmäisenä päivänä; Sunnuntaina on vain 1h ratsastusta! Tuolloin ratsastus valvottua ja omatoimista(tarvittaessa avustettua).  Ei koske miniä eikä Äiti/lapsileiriä.
* Teoriaa n. 1h/pvä (Sunnuntaina ei ole teoriatuntia)
* Leirihoitsu(ja)
* Leirikisat (ei pakollinen)
* Leirikaste (ei pakollinen)
* Mukavan henkilökunnan ja ammattitaitoisen opettajan
* Pelejä ja leikkejä
* Grillailua ja isommille kummitustarinoita
* Makean nälkään apua löytyy leirikioskista
* Meidän leireillä ponit/hevoset hoidetaan ja laitetaan itse kuntoon (kuitenkin valvonnan kera. Aloittelijat harjoittelevat yhdessä avustajan kanssa)

YLEISLEIRI

On tarkoitettu jo perusasiat hallitseville ratsastajille. Leirillä hypätään matalia esteitä, hiotaan koulua ja maastoillaan.  Koulutunneilla perehdytään oikeaan istuntaan ja poniin/ hevoseen vaikuttamiseen ja esteiden harjoittelu aloitetaan maapuomeista ja edetään ratsastajien tason mukaan. Maastotunnit kenttätuntien lisäksi piristävät mukavasti sekä ponin/ hevosen, että ratsastajien mieltä. Tasovaatimus heC (käynti, ravi, laukka)

Hyppykokemusta ei vaadita

ALKEIS/JATKOLEIRI

on tarkoitettu alkeis-ja jatkotason ratsastajille. Leirillä opetellaan perusasioita, ottaen huomioon leiriläisten tason. Tunnit pidetään pääsääntöisesti aidatulla hiekkapohjaisella kentällä, mutta myös maastoon mennään, ja tarvittaessa taluttajien kanssa. Leireillä opetellaan perusratsastuksen lisäksi hevosten hoitoa, satulointia sekä varusteiden hoitoa.

Alkeis-/jatkoleiri sopii hyvin alkeiskurssin käyneille sekä ensikertalaisille. Jokaisella on tarvittaessa oma taluttaja.

VUOKRAUSLEIRI

Tälläkin leirillä ratsastetaan kaksi tuntia päivässä, joista toinen on ohjattu tunti ja toinen itsenäinäinen, mutta valvottu tunti. Sinulla on upea mahdollisuus ratsastaa eri poneilla/hevosilla. Vuokrausleirille osallistujan tulee hallita ponin/hevosen hoito, satulointi ja hänellä tulisi olla riittävä ratsastuskokemus itsenäiseen tunninkulkuun. Vaadittava ratsastustaso leirille on heC.

ÄITI/LAPSILEIRI kts. Minileiri

Sopii jo vähän ratsastaneille tai jos ette ole ehtineet aloittaa vielä, niin opetamme. Opetus tapahtuu kahdessa ryhmässä ( lapsiryhmä ja äitiryhmä ), joten äidit saavat halutessaan myös toimia lapsen taluttajana. Muuten toimitaan kuin muillakin leireillä ja pidetään hauskaa yhdessä ponien/heppojen kanssa. HUOM! Leiri alkaa klo 10.00

MINILEIRI/ALKEISLEIRI

Tämä leiri kestää kolme päivää. Leirillä ratsastetaan joka päivä kaksi tuntia ja teoriaa on kahtena päivänä. Leirillä on myös leirikaste, leirihoitsu, leirikisat, grillailua.

Mini Alkeisleiri . HUOM! Leiri alkaa klo 10.00

puput

– Ponimaan leirit alkavat klo 16:00 ja päättyvät klo 14:00 ( minileiri ja Äiti/lapsileiri alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 16.00 )
– Vuokrausleirit kestävät 6pv, Yleisleirit/alkeisleirit 5pv, Äiti/lapsileiri 3pv, Minileiri 3pv
– Leiriläiset yöpyvät päätalon isossa salissa kerrossängyissä valvojien kanssa
– Leireillä tarjoillaan ruoka neljä kertaa päivässä
– Muistathan ilmoittaa mahdolliset ruokra-allergiat leirille
ilmoittautuessasi!

Muista myös antaa leiriläisen HUOLTAJAN PUHELINNUMERO ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirin varausmaksu on 100€/leiriläinen (Minileiri 90€/leiriläinen,Äiti/lapsi 90e/hlö) Varausmaksu vähennetään loppusummasta . Huom! Varausmaksua ei palauteta, paitsi jos leiri peruuntuu Ponimaan toimesta.
Leirin loppusumma tulee maksaa viimeistään 3 viikkoa ennen leirin alkua. Maksusta ei tule erillistä laskua joten muista huolehtia omatoimisesti suorituksesta.
Leirivarauksen tehtyäsi saat sähköpostitse leiritiedotteen, jossa on tarkemmat lisätiedot leiristä: aikataulut, maksuohjeet, peruutusehdot, mitä tarvitaan mukaan yms…

Leirivaraukset: leirit@ponimaa.fi ja tiedustelut myös 0400 630 130 tai 0440 77 3000

Tervetuloa nauttimaan kesästä kanssamme!

HUOMIO!

Emme ole vakuuttaneet asiakkaitamme, joten huolehdithan
tapaturmavakuutuksestasi

Terveisin
Ponimaan henkilökunta