pikkis

1 2.6.-6.6.2019  Yleis  355e  1paikka
 2  9.6.-13.6.2019  Yleis  355e
 3  16.6.-20.6.2019  Yleis  355e 2paikkaa
 4  23.6.-27.6.2019  Yleis  355e 3paikkaa
 5  30.6.-4.7.2019  Alkeis/Jatko  355e
 6  7.7.-11.7.2019  Yleis  355e
 7  14.7.-16.7.2019  Mini  210e
 8  21.7.-26.7.2019  Vuokraus  395e
 9  28.7.-30.7.2019  Äiti/Lapsi  210e/hlö

PONIMAAN KESÄLEIRIT

Leirejä kymmenien vuosien kokemuksella, peltoratsastusta, ammattitaitoinen henkilökunta, paljon erilaisia eläimiä.. tervetuloa viettämään ikimuitoinen kesä kanssamme!

Leirivaraukset: leirit@ponimaa.fi

Kysy myös mahdollisia peruutuspaikkoja

 

Kaikilla leireillä on mm.

(HUOM! OSA EI KOSKE MINILEIRIÄ)

*Avustajia on jokaisella leirillä riittävästi

* Ratsastusta 2h/pvä (HUOM! Leirin ensimmäisenä päivänä; Sunnuntaina on vain 1h ratsastusta! Tuolloin ratsastus on omatoimista. Alkeisleirillä ratsastustunti on ohjattu)
* Teoriaa n. 1h/pvä (Sunnuntaina ei ole teoriatuntia)
* Leirihoitsu
* Leirikisat (ei pakollinen)
* Leirikaste (ei pakollinen)
* Mukavan henkilökunnan ja ammattitaitoisen opettajan
* Pelejä ja leikkejä
* Grillailua ja isommille kummitustarinoita
* Uintia ja pulikointia sään salliessa (valvottua)
* Makean nälkään apua löytyy leirikioskista
* Meidän leireillä ponit/hevoset hoidetaan ja laitetaan itse kuntoon (kuitenkin valvonnan kera. Aloittelijat harjoittelevat yhdessä avustajan kanssa)

 

YLEISLEIRI

On tarkoitettu jo perusasiat hallitseville ratsastajille. Leirillä hypätään esteitä, hiotaan koulua ja maastoillaan.  Koulutunneilla perehdytään oikeaan istuntaan ja poniin/ hevoseen vaikuttamiseen ja esteiden harjoittelu aloitetaan maapuomeista ja edetään ratsastajien tason mukaan. Maastotunnit kenttätuntien lisäksi piristävät mukavasti sekä ponin/ hevosen, että ratsastajien mieltä. Tasovaatimus heC (käynti, ravi, laukka)

Hyppykokemusta ei vaadita

ALKEIS/JATKOLEIRI

on tarkoitettu alkeis-ja jatkotason ratsastajille. Leirillä opetellaan perusasioita, ottaen huomioon leiriläisten tason. Tunnit pidetään pääsääntöisesti aidatulla hiekkapohjaisella kentällä, mutta myös maastoon mennään, ja tarvittaessa taluttajien kanssa. Leireillä opetellaan perusratsastuksen lisäksi hevosten hoitoa, satulointia sekä varusteiden hoitoa.

Alkeis-/jatkoleiri sopii hyvin alkeiskurssin käyneille sekä ensikertalaisille. Jokaisella on tarvittaessa oma taluttaja.

VUOKRAUSLEIRI

Tälläkin leirillä ratsastetaan kaksi tuntia päivässä, joista toinen on ohjattu tunti ja toinen itsenäinäinen, mutta valvottu tunti. Sinulla on käytössäsi koko ajan sama poni/hevonen. Vuokrausleirille osallistujan tulee hallita ponin/hevosen hoito, satulointi ja hänellä tulisi olla riittävä ratsastuskokemus itsenäiseen tunninkulkuun. Vaadittava ratsastustaso leirille on heC.

ÄITI/LAPSILEIRI kts. Minileiri

Sopii jo vähän ratsastaneille tai jos ette ole ehtineet aloittaa vielä, niin opetamme. Opetus tapahtuu kahdessa ryhmässä ( lapsiryhmä ja äitiryhmä ), joten äidit saavat halutessaan myös toimia lapsen taluttajana. Muuten toimitaan kuin muillakin leireillä ja pidetään hauskaa yhdessä ponien/heppojen kanssa.HUOM!!! Leiri alkaa klo 10.00

YLEIS/ELÄINPUUHALEIRI

HEVONEN, ystäväni
Leirin keskeinen sisältö ratsastuksen (2 tuntia/päivä) ohella on tutustua hevoseen ystävänä.
Leirillä maastoillaan, puuhastellaan hevosen kanssa, hoidetaan varusteita, tehdään tallihommia, touhutaan yhdessä myös tilan muiden eläinten parissa. Leiri on tarkoitettu kaiken ikäisille. Ota mukaan kepparisi, järjestetään vaikka kepparikisat .

MINILEIRI

Tämä leiri kestää kolme päivää. Leirillä ratsastetaan joka päivä kaksi tuntia ja teoriaa on kahtena päivänä. Leirillä käydään maastossa ja ratsastetaan kentällä. Leirillä on myös leirikaste, leirihoitsu, leirikisat, grillailua.

Mini Alkeisleiri sopii myös Äiti/Lapsileiriksi ja ensikertalaisille. HUOM! Leiri alkaa klo 10.00

puput

– Ponimaan leirit alkavat klo 16:00 ja päättyvät klo 14:00 ( minileiri ja Äiti/lapsileiri alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 16.00 )
– Vuokrausleirit kestävät 6pv, Yleisleirit/alkeisleirit 5pv, Äiti/lapsileiri 3pv, Minileiri 3pv
– Leiriläiset yöpyvät päätalon isossa salissa kerrossängyissä valvojien kanssa
– Leireillä tarjoillaan ruoka neljä kertaa päivässä
– Muistathan ilmoittaa mahdolliset ruokra-allergiat leirille
ilmoittautuessasi!

 

Muista myös antaa leiriläisen HUOLTAJAN PUHELINNUMERO ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirin varausmaksu on 100€/leiriläinen (Minileiri 90€)Varausmaksut vähennetään loppusummasta . Huom! Varausmaksua ei palauteta, paitsi jos leiri peruuntuu Ponimaan toimesta.
Leirin loppusumma tulee maksaa viimeistään 3 viikkoa ennen leirin alkua. Maksusta ei tule erillistä laskua joten muista huolehtia omatoimisesti suorituksesta.
Leirivarauksen tehtyäsi saat sähköpostitse leiritiedotteen, jossa on tarkemmat lisätiedot leiristä: aikataulut, maksuohjeet, peruutusehdot, mitä tarvitaan mukaan yms…

Leirivaraukset: leirit@ponimaa.fi ja tiedustelut myös 0400 630 130 tai 0440 77 3000

Tervetuloa nauttimaan kesästä kanssamme!

HUOMIO!

Emme ole vakuuttaneet asiakkaitamme, joten huolehdithan
tapaturmavakuutuksestasi

Terveisin
Ponimaan henkilökunta